Blaudruck/Indigo

The students of the second semester took part in a competition with one of Austrias last Indigodyers, Mr. Koò. The challenge was to design accessories involving the fabric. __fabrics interseasons and Mr. Koó then picked their favourite designs and the students were asked to produce them. These are the seven products.

The plan is to show the products at “Azubis 02 – Die Convention” on June 11th.

Dieser Eintrag wurde veröffentlicht in Uni-Projekte, Workshops. Bookmarken: Permanent-Link. Kommentieren oder ein Trackback hinterlassen: Trackback-URL.

Ihr Kommentar

Ihre E-Mail wird niemals veröffentlicht oder verteilt. Benötigte Felder sind mit * markiert

*

Du kannst diese HTML Tags und Attribute verwenden: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>